avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - consecinte consimtamant primire in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - consecinte consimtamant primire in spatiu

prietenul meu are buletinul pe adresa veche unde a locuit cu fosta lui sotie,acum locuim amandoi in apartamentul cumparat de mine inainte de a fi cu el,ce risc as avea daca il iau in spatiu sa isi faca buletinul pe adresa apartamentului meu....multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:39, 16 Mai 2015
NU riscati nimic, nefiind nimic ilegal in ce doriti Dvs.
Luandu-l in spatiu adresa sa de corespondenta va fi la adresa dvs. Daca insa va despartiti si nu isi va face domiciliul la noua adresa veti primi in continuare corespondenta sa oficiala. Faptul ca il bagati in spatiu nu il face proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiul locativ - dezavantaje pentru proprietar beeram beeram Buna ziua, Am o prietena careia ii expira buletinul si m-a rugat sa o iau in spatiu locativ ca sa aibe domiciliul in orasul in care stam, deoarece ea este ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu b.luc b.luc Buna ziua ! Locuiesc impreuna cu prietenul meu si avem un copil .Relatia nu mai merge si as vrea sa ne despartim,dar el nu paraseste locuinta care este ... (vezi toată discuția)
Primirea in spatiu claudia18 claudia18 Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)