Buna ziua
Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv . Bunicii mei ,decedati in prezent au avut o casa si ceva teren arabil . Bunicul a decedat in 1997 . Nu s-a facut succesiunea dupa deces . In 2004 bunica a facut un testament unuia dintre copii care s-a mutat cu dansa sa o ingrijeasca fiind batrana (97 ani )si oarba pentru ca nu a vrut sa plece din casa dansei . Bunica a decedat in 2009 . Acum doi dintre copiii bunicilor vor sa puna actele in ordine .Copilul care a ingrijit bunica nu a plecat din casa . Intre timp a decedat si unul din copii bunicilor dar are la randul lui doi copii . Copii bunicilor si un nepot vor sa mearga la notar pentru acte dar celalalt nepot refuza .Cum se poate rezolva ? Nepotul care vrea rezolvarea actelor spune ca nu are nicio pretentie . Copilul care nu locuieste in casa bunicilor nu vrea casa sau curte si renunta in favoarea celui care a ingrijit mama .Cum poate renunta astfel incat sa ii revina legal celui care a ingrijit bunica ?Dupa moartea bunicii atat casa cat si pamantul arabil au fos platite la primarie de catre cel ce a ramas in casa . Ajuta cu ceva asta la intocmirea actelor ? Cum se poate rezolva totul la notar ? Multumesc anticipat !
Mostenire
ernesto
buna ziua! suntem patru frati , tatal a decedat an urma cu zece ani iar atrebarea mea este urmatoarea: poate mama noastra sa lase mostenire la un singur copil ... (vezi toată discuția)