va rog ajutati-ma
in urma cu 2 luni de zi am schimbat distributia la autoutilitara la recomandarea reprezentantei auto de unde am achizitionat masina in urma cu trei ani si la care am facut in tot acest timp toate reviziile respectand planul de intretinere
la cateva zile au inceput sa se aprinda in bord cateva becuri printre care si martor motor
revenind cu masina la service ne-au solicitat sa o lasam pentru investigatii timp de 1 saptamana au schimbat diverse piese de la alti beneficiari pe masina mea dupa aceasta iesind cu masina in probe au ramas in drum cu ea aducand-o in service pe platforma moment in care mi-au cerut acordul sa desfaca motorul acord pe care l-au primit
dupa cateva zile m-am trezit cu un deviz peste 25000 lei spunandu-mi ca ar trebui inlocuite foarte multe piese cum sunt vibrochen, cuzineti, pistoane, axe cu came, tacheti, pompa vacuum, pompa ulei, turbocompresor, set garnituri motor....
intrebarea este cum imi pot recupera masina in starea initiala cum imi pot recupera pagubele masina fiind pe societate si stand de mai bine de 1 luna de zile la reprezentanta
Va confruntati cu situatie delicata in conditiile in care service-ul a desfasurat activitati de desfacere motor cu acordul dvs
Incercati sa solutionati amiabil cu reprezentantii service-ului
La introducerea bunului mobil in service,reprezentantii service-ului au incheiat document care sa ateste deficientele existente si reparatiile care urmeaza a se executa?