avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 088
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 088

Buna ziua . As vrea sa stiu daca aveti cunostinta cum se poate completa acest formular. Este in PDF si nu poate fii scris in el si totusi se vrea transmiterea on line. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:52, 15 Mai 2015
Actualizati Adobe Reader XI la vers. 11.0.11
Adresa ANAF: [ link extern ]
In tabel, selectati Soft A (coloana Programe Asistenta, subcoloana PDF)
Daca nu se deschide formularul (apare: Please wait... If this message is not eventually replaced by the proper contents of the document, your PDF viewer may not be able to display this type of document), atunci, in coltul dreapta sus aveti un buton: Open with different viewewr - Apasati >> se deschide o fereastra cu optiunea Open/Save >> Deschideti document PDF editabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 alexandra68 alexandra68 cand deschid d112 imi da urmatorul mesaj: This document enabled extended features in Adobe Reader. This document has been changed since it was created and use ... (vezi toată discuția)
Bilant 2009 elena mituta elena mituta va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ... (vezi toată discuția)
Am primit acest e-mail tanasecatalin41@yohoo.com tanasecatalin41@yohoo.com am primit acest email si nu stiu ce este. poate ma ajutati voi sa-mi explicati. ( Hearing of your case in Court N#0185 Notice to Appear, Hereby you are ... (vezi toată discuția)