avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca suspicios
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca suspicios

Buna seara, de curand am schimbat domeniul de activitate din cauza problemelor de sanatate...
M-am angajat ca bucatar la o cafenea, salariul promis fiind de 900 ron, la semnarea contractului nu am sesizat ca salariul brut este trecut 975 ron.. momentan managerul societatii este plecat din localitate... mi se pare mie sau miroase a inselatorie?
Nu mi se pare ok ca salariul net sa fie de 900 si cel brut 975, un sfat din partea voastra va rog, o seara buna !!
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2015
strazi1, utilizator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:14, 18 Mai 2015
Daca se face un calcul, salariului net de 900 lei ii corespunde un salariu brut de 1231 lei, ceea ce este peste salariul minim brut pe tara (975 lei).

De asemenea, puteti avea un salariu brut de 975 lei si sa primiti net 900 lei , sens in care la salariul brut se adauga anumite sporuri.

Personal, cred ca sunteti in situatia celor mai multi salariati din tara aceasta. Sunteti incadrat in acte cu salariul minim pe economie si veti primi net, sper, suma convenita verbal. Solicitati, oricum, lamuriri conducerii firmei in legatura cu aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime ANDREI_oni ANDREI_oni Buna - ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca mai exista sporul de vechime, sau daca este inclus in salariul de baza brut, si in ce lege este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Calculare salariu rusu-mihaela rusu-mihaela Am si eu o intrebare. Sunt angajata in sistemul bugetar din februarie, ca registrator medical, cu venitul minim pe economie. Luna aceasta am primit fluturasul ... (vezi toată discuția)
salariu trecut pe notificarea de plata angelica82 angelica82 Buna ziua, Fac o notificare de plata firmei unde lucrez.Sunt insarcinata si momentan sunt in CM.Sunt angajata din Iulie 2013 cu salariul brut 800 lei ... (vezi toată discuția)