avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract de mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract de mediere

buna seara.Este posibil ca suma stabilita in contractul de mediere sa fie de 900 ron, din moment ce nici un membru nu are un servici stabil?se poate face ceva impotriva mediatorului?evident ca nu am putut plati suma de 900+cheltuielile lunare, insa in fiecare luna s.a platit suma de 200+cheltuielile lunare.iar in momentul in care s.a declansat urmarirea silita pt suma de 7200ron, ce trebuie facut?unde trebuie sa se apeleze?si mai ales ca in urma acestora se mai adauga suma de 1400 care trebuie platita executorului. deci ce putem face noi locuim 2 persoane + 1 copil de 2 anisori.si munceste doar o persoana dar fara contract de munca.
Onorariul mediatorului se negociaza cu partile, astfel ca suma de 900 de lei pe care o mentionati dvs. nu este prestabilita, ci acceptatade catre dvs. in urma negocierii.
Pentru a putea intelege de ce va referiti la cheltuieli lunare in raport cu incheierea unui contract de mediere, va rog sa detaliati ce reprezinta ele, pentru ce achitati 200 lei lunar si ce reprezinta suma de 7200 lei pentru care sunteti executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - restante asociatie 6800 lei deeaalexandru deeaalexandru buna ziua.noi avem un apartament cu 3 camere, si avem la asociatie o restanta de 6800.noi am fost plecati din tara in italia, dar am ramas fara munca si ne.am ... (vezi toată discuția)
Modalitati achitare onorariu mediator irumes irumes In cazul solicitarii unei medieri cine plateste onorariul mediatorului, solicitantul sau partea cealalta implicata in conflict....sau se plateste ... (vezi toată discuția)
Probleme plata intretinere kartush1977 kartush1977 Salutare...am si eu urmatoarea problema...am o datorie la intretinerea blocului de 1800 (incluzand si luna curenta, de fapt datoria fiind de 1550 si 250 ... (vezi toată discuția)