avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am castigat concursul dar nu mi se semneaza contractul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am castigat concursul dar nu mi se semneaza contractul de munca

am castigat concursul de auditor la o regie de stat, am primit adresa acasa, m-am prezentat la post pe data de 17.06, si de atunci nu am primit contractul individual de munca semnat, ca sa astept sa fiu chemata la discutii cu directorul general... ieri acesta mi-a spus ca regia este in concediere colectiva - mentionez ca postul este unic si nu este prins in procesul de desfiintare ori concediere - persoana care l-a ocupat timp de 2 luni a fost promovata in alt post - si ca urmare nu imi poate semna contractul individual de munca.
#-o va multumesc pentru ideii - sunt consternata, examenul l-am dat inainte de data intrarii in concedieri colective, iar ceilalti colegi care au dat la subunitatile din tara sunt deja angajati !!ce pot sa fac??
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 11:49, 30 Iunie 2009
V-as sfatui sa va dresati forului ierarhic superior al acestei regii, iar vdaca primiti refuz puteti actiona in justitie intrucit prezenta la post se face deindata, in celmult cinci zile de la afisarea rezultatelor concursului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea salarii compensatorii andreiandrei470 andreiandrei470 Buna ziua. am fost angajata cu data de 01.07.2004 la o subunitate din cadrul Regie Natioanale a Padurilor.In urma organizari activitati si retrocedari ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post concediere individuala ContSters31759 ContSters31759 Daca am desfiintat un post din cadrul firmei, in cat timp mai pot angaja pe acel post? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii costy1972 costy1972 Buna ziua ,sint in perioada de preaviz pentru concediere si as vrea sa stiu daca pot primi salarii compensatori ?intrucit intentionez sa atac in instanta ... (vezi toată discuția)