avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gaze la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gaze la bloc

Daca doi proprietari de pe scara nu sunt deacord cu coloana de gaz pe casa scarii ,ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: ioanajo7 , utilizator 06:21, 2 Octombrie 2015
Doi din cati?
Nu trebuie facut nimic, ii lasati in pace. Hotararile se iau cu 50%+1.
Casa scarii pe unde trece coloana de gaze,face parte din coproprietatea fortata,cei doi din 20 au un cuvant de spus mai ales ca este si o decizie a CCR nr.1514/2011, care spune altceva la art.651 cod civil.
CE spune acea hotarare a CCR despre coloana de gaz?
La noi in bloc s-a efectuat revizia la gaze. Sunt niste proprietari care au contoare fiscale si li s-a intrat si acestora in apartamente. Contabila a spus ca va imparti costul reviziei si a unei lucrari de izolatii (erau pierderi de gaze inregistrate la contorul de scara) la nr de apart pe scara, insa acesti proprietari cu contoare individuale si-au exprimat dezacordul cu plata acestei revizii. Cine are dreptate?
Ce fac poroprieatrii cu acele "contoare fiscale"? Sunt urmariti de fisc, isi deduc TVA-ul sau accizele la gaz?
Poate au altfel de contoare fata de ceilalti dar ce legatura are asta cu revizia, cu plata reviziei, contabila,cu lucrarile de izolatie..?

Alte discuții în legătură

Abuz sau legalitate? vasile viorel vasile viorel Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca Presedintele Asociatiei a procedat corect in urmatoarea situatie.Asociatia noastra este compusa din doua scari a cate 40 ... (vezi toată discuția)
Refuz accept coloana gaz individual delisia delisia Buna ziua. As dorii sa stiu din punct de vedere juridic ce as putea face pentru a imi monta contor individual de gaz in cazul in care vecinii nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Debransare gaze. IANCUDAN IANCUDAN Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)