avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... INGADUIRE JOCURI DE NOROC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

INGADUIRE JOCURI DE NOROC

Am fost amendat pe motiv ca am ingaduit sa se joace carti pe bani intr-un local al societatii mele. Eu nu am ingaduit acest lucru si nici nu stiam ca acestie jucau pe bani. Fapta nu a fost constatata direct de ag de politie, ci din declaratiile celor care au jucat,care erau cercetati pentru alte fapte care nu s-au petrecut in localul meu, acestia neindicand in niciun fel faptul ca le-as fi ingaduit eu sa joace.S-a jucat carti in data de 16.04.,iar Pv-ul s-a incheiat in 07.05. Vreau sa contest acest Pv. Pe pv. sunt mentionate persoanele care au jucat carti, ara adrese sau alte elemente de identificare.Ce motive de fapt si de drept sa invoc? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2015
gavriila, utilizator

Alte discuții în legătură

La ce se refera concret sintagma : îngăduirea jocurilor de noroc? gavriila gavriila La ce se refera concret sintagma : îngăduirea jocurilor de noroc? Si cum se probează aceasta? Am fost amendat pe motiv ca am ingaduit sa se joace carti pe ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri C.Geta C.Geta buna seara.as avea nevoie de ajutorul dv. 1.am fost depistat cu aparatul radar cu 160km/h pe drum european.am contestat pv.politia a depus la dosar foto in ... (vezi toată discuția)
P.v intocmit nelegal . Andreicj Andreicj Buna ziua , in urma cu cateva luni (noiembrie 2019) am fost amendat pe legea 61/1991 cu *1000 RON maximul prevazut , pe motiv ca as fi adus injurii unui domn ... (vezi toată discuția)