avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce se refera concret sintagma : îngăduirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce se refera concret sintagma : îngăduirea jocurilor de noroc?

La ce se refera concret sintagma : îngăduirea jocurilor de noroc? Si cum se probează aceasta?
Am fost amendat pe motiv ca am ingaduit sa se joace carti pe bani intr-un local al societatii mele. Eu nu am ingaduit acest lucru si nici nu stiam ca acestie jucau pe bani. Fapta nu a fost constatata direct de ag de politie, ci din declaratiile celor care au jucat,care erau cercetati pentru alte fapte care nu s-au petrecut in localul meu, acestia neindicand in niciun fel faptul ca le-as fi ingaduit eu sa joace.Ba, mai mult, cei casre au jucat nici nu au fost amendati.S-a jucat carti in data de 16.04.,iar Pv-ul s-a incheiat in 07.05. Vreau sa contest acest Pv. Pe pv. sunt mentionate persoanele care au jucat carti, fara adrese sau alte elemente de identificare.Ce motive de fapt si de drept sa invoc? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2015
gavriila, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 20:48, 30 Iulie 2015
Trebuie să vă gândiți în mod f. serios să vă angajați un avocat penalist că nu e de glumă Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc se pedepsește cu închisoare șau amendă penală., fiind socotită infracțiune.
Poate aveți martori care să arate că în localul d-voastră nu se practică așa ceva, că a fost ocazional, că nu puteți urmări fiecare client. Probabil să aveți și camere video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingaduire jocuri de noroc gavriila gavriila Am fost amendat pe motiv ca am ingaduit sa se joace carti pe bani intr-un local al societatii mele. Eu nu am ingaduit acest lucru si nici nu stiam ca acestie ... (vezi toată discuția)
Inselaciune teisiadrian teisiadrian un prieten de al meu este acuzat de inselaciune cum ca ar fi castigat fraudulos o suma de bani la jocuri de noroc. as dori sa stiu ce poate pati si daca se ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)