avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie fata de bugetul de stat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie fata de bugetul de stat ?

buna ziua , in urma ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti ( partaj succesoral) , s-a hotarat ca reclamanta si paratul sa plateasca bugetului de stat niste bani , acesti bani reprezentand APJ cerut de ambele parti la inceputul procesului. cum trebue sa procedam , asteptam acasa vreo instiintare sau trebuie sa margem la taxe si impozite ? in cat timp se platesc acesti bani ?

Alte discuții în legătură

Cerere indreptare eroare materiala ContSters320642 ContSters320642 buna ziua . in urma pronuntarii unei hotarari judecatoresti s-a dispus obligarea reclamantei sa plateasca bugetului de stat o suma de bani(bani de care ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .instanta de fond a respins cererea de indreptare eroare materiala conf deciziei art 18 din OUG 51/2008 (la primul termen am facut o tranzactie cu ... (vezi toată discuția)
Prescrip?ie crean?ã george_puchiu george_puchiu în urma unui proces de ieșire din indiviziune instanța a dispus, prin hotărâre rămasă definitivă și irevocabilă (prin expirarea ... (vezi toată discuția)