avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Carte tehnica bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Carte tehnica bloc

cu ce trebuie inceput ptr. refacerea cartii tehnice a uniu bloc de locuinte propietate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 17 Mai 2015
Cu recuperarea cartii tehnice de la fostul ICRAL.
Conditionat de localitate, cartea tehnica a imobilului poate fi procurata de la mai multe autoritati,nu numai ICRAL
Cartea tehnica a constructiei poate fi solicitata inclusiv de la serviciul specializat din primaria locala,care detine toate documentele in baza carora au fost emise autorizatia de constructie si certificatul de urbanism al imobilului de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire cota indiviza. nostradamus nostradamus Buna ziua. Am o situatie de rezolvat legata de cota indivza ce revine apartamentului. Numai ca m-am blocat, pentru ca autoritatile ma paseaza de una la ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica cladiri szabyku szabyku Buna. In urma cu putin timp am citit ca, administraţiile de bloc riscă amenzi foarte mari, cuprinse între 5.000 de lei şi 10.000 de lei, dacă nu deţin, ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia ct a casei cumparate? Gaby Bucur Gaby Bucur Pe data de 12 Iulie 2018 am semnat contractul de vânzare-cumpărare a unui imobil compus din teren si construcție tip P+1. Pana in acest moment, ... (vezi toată discuția)