avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mutare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mutare pensie

cum pot sa mut pensia din cont CEC Bucuresti in cont CEC Arges daca m-am mutat in Arges ?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 00:26, 18 Mai 2015
Daca aveti domiciliul stabil in Arges trebuie sa va transferati dosarul de la Bucuresti.
Se face o cerere prin care solicitati transferul in jud. Arges, la cerere se ataseaza copia xerox a buletinului si a cuponului de pensie. Trei luni primiti pensia de la Bucuresti, apoi primiti o noua decizie de la Arges, si abia apoi va rezolvati problema contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)
...mutare dosar pensie Iulia C Iulia C Bună ziua! Tatăl meu s-au mutat dintr-un judet în altul.El dorește să lase dosarul de pensie in vechiul judet.Este obligatoriu să își transfere ... (vezi toată discuția)
Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)