avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de Credit

În anul 2012 am terminat de achitat un credit restant, având o întârziere mai mare de 90 de zile. Bineînţeles că, de atunci, nicio bancă nu mi-a mai acordat credit, dealtfel nici nu am încercat să fac asta, până săptămâna trecută, când am fost la o bancă nou apărută. Am fost refuzat categoric, pentru că am doar 3 ani de la lichidarea acelui credit restant. M-am încurcat cu diferite IFN-uri, cu dobânzi fabuloase, ajungând în momentul de faţă să mă împrumut ca să achid acele"mici" credite. Cum pot să fac să obţin un credit decent, de la o bancă, cu rate lunare...pământene? Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Asociatia Popa Avocat , Avocat 20:08, 17 Mai 2015
Mai ai de asteptaT DOI ANI pana la stergerea datelor tale din baza de date ca rau platitor din cauza intarzierilor ratelor restante.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru studii de la banca vs. raport biroul de credit rabina rabina Buna ziua, SITUATIE: 1. Discutie de principiu cu reprezentant ING (unde am trei conturi - curent, economii si euro), pentru acordarea unui imprumut ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat - suma tripla Andreea_F Andreea_F Bună ziua! O rudă de-a mea a contractat la bancă cu vreo 3 ani în urmă un credit de nevoi personale în suma de 20.000 lei. Din cauza unor probleme de ... (vezi toată discuția)