Sunt interesat imi a-mi deschide o frizerie. As dori sa aflu daca este necesar calificarea sau diploma in acest domeniu pt a-mi deschide o frizerie intr-o forma juridica (srl, srl-d sau altceva). (mentionez am experienta in tuns).
Vreau sa stiu daca este necesara calificarea pt a-mi infiinta frizeria sau doar e de ajuns sa ma angajez la propria-mi firma.
Va multumesc!
Buna ziua! Aveti nevoie de aceasta calificare daca doriti sa deschideti un PFA. In cazul in care deschideti o alta societate nu va este necesara calificarea, dar daca doriti sa va angajati pe post de frizer/ frizerita din nou aveti nevoie de aceasta calificare.
Multumesc de raspuns. Deci din cate am inteles , am nevoie de calificare pentru a putea sa tund la propria-mi firma, in orice forma de societate juridica ar fi ea.
Daca doriti sa va angajati ca si frizer, aveti nevoie de aceasta calificare, insa puteti sa incheiati un contract de munca pentru muncitor necalificat.
Stabilire nivel salar
ametist
Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)