avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este necesara diploma/calificare pt o frizerie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este necesara diploma/calificare pt o frizerie?

Buna!

Sunt interesat imi a-mi deschide o frizerie. As dori sa aflu daca este necesar calificarea sau diploma in acest domeniu pt a-mi deschide o frizerie intr-o forma juridica (srl, srl-d sau altceva). (mentionez am experienta in tuns).
Vreau sa stiu daca este necesara calificarea pt a-mi infiinta frizeria sau doar e de ajuns sa ma angajez la propria-mi firma.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dacii74 , utilizator 02:51, 1 Iulie 2015
Buna ziua! Aveti nevoie de aceasta calificare daca doriti sa deschideti un PFA. In cazul in care deschideti o alta societate nu va este necesara calificarea, dar daca doriti sa va angajati pe post de frizer/ frizerita din nou aveti nevoie de aceasta calificare.
Multumesc de raspuns. Deci din cate am inteles , am nevoie de calificare pentru a putea sa tund la propria-mi firma, in orice forma de societate juridica ar fi ea.
Daca doriti sa va angajati ca si frizer, aveti nevoie de aceasta calificare, insa puteti sa incheiati un contract de munca pentru muncitor necalificat.
1.Nu va trebuie diploma de frizer ,in cazu SRL- D
2.Un SRL-d poate obtine profit si cu 0 angajati,atata vreme cat nu doriti AFN,asa ca BAFTA !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
Încadrare în muncă: calificat sau necalificat? Fiona40 Fiona40 Daca eu am calificare (diploma de la cursuri de specializare, atestate de Ministerul Muncii) pentru postul de croitor si vreau sa ma angajez pe acest post la o ... (vezi toată discuția)
Infiintare coafor acasa danna1103 danna1103 Buna ziua. As vrea sa va intreb daca este nevoie de infiintarea unei firme pt a putea tunde acasa? Daca da,care ar fi cea mai potrivita forma juridica pt acest ... (vezi toată discuția)