avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa II

Daca am adeverinta de grupa II de la intreprindere dar nu este inregistrata in cartea de munca, va fi luata in considerare de casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:36, 18 Mai 2015
Daca adeverinta este intocmita conform prevederilor din anexa 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare si la adeverinta este anexat documentul intern al firmei prin care viitorul pensionar este nominalizat anual, ca beneficiar de grupa de munca, se va avea in vedere la calculul pensiei de catre CJP.
Adeverinta este intocmita conform prevederilor din anexa 14 si in adeverinta se specifica documentul intern conform caruia s-a acordat grupa dar nu este anexat .In acest caz este luata in consideratie?
La Casa de Pensii s-ar putea sa va ceara si o copie dupa documentele in care sunteti nominalizat la lucrand in grupa a II-a de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a ii a de munca - nevalidata bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Este vorba de o adeverinta de grupa a II a de munca la UPET Targoviste, care nu este luata in calcul la casa de pensii pentru ca s-au eliberat ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de muncă andreescugeorgeta andreescugeorgeta Ing.agronom, șef de fermă,1981-2015, pensionar acum fără gr. a II-a, conform Ord. 50/1990, pct.3,anexa 2, poz.182, alin. b , scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca mitmunteanu mitmunteanu Buna seara. Am lucrat ca tehnician dentar pana in anul 2010, cand raportul de munca cu angajatorul s-a incheiat. Angajatorul mi-a eliberat o adeverinta din ... (vezi toată discuția)