avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa II de munca

Buna seara.
Am lucrat ca tehnician dentar pana in anul 2010, cand raportul de munca cu angajatorul s-a incheiat. Angajatorul mi-a eliberat o adeverinta din care rezulta ca am beneficiat de grupa II de munca timp de 17 ani si ca unitatea a retinut si virat CAS. Intrebarea mea este: adeverinta va fi luata in calcul la pensionare? Adeverinta a fost eliberata in anul 2011.
Multumesc.
Mitica Munteanu
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
mitmunteanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:46, 6 August 2019
Daca adeverinta este intocmita conform anexei 14 din HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare si are anexata decizia interna/ anuala a angajatorului prin care ati fost nominalaizat ca beneficiar de grupa de munca la locul de munca ..., CJP va lua in considerare aceste documente la calculul pensiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri carte de munca Bersfil Bersfil CJP imi refuza recunoasterea Grupei I de Munca , trecuta prin mai multe inscrisuri in Cartea de Munca (conform anexei I pct 25 Ord 50/1990 - in dreptul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii a de munca - nevalidata bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Este vorba de o adeverinta de grupa a II a de munca la UPET Targoviste, care nu este luata in calcul la casa de pensii pentru ca s-au eliberat ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de muncă andreescugeorgeta andreescugeorgeta Ing.agronom, șef de fermă,1981-2015, pensionar acum fără gr. a II-a, conform Ord. 50/1990, pct.3,anexa 2, poz.182, alin. b , scrisoarea ... (vezi toată discuția)