avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Productie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Productie

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o privinta: O srl cumpara materie prima de la o alta SRL, o prelucreaza si o revinde inapoi la aceeasi firma (produsul urmand a face parte dintr-o gheată). Tot acest proces se numeste prestari servicii sau productie?? Dvs.cum vedeti situatia??
Cel mai recent răspuns: ioanaraluca85 , utilizator 11:33, 19 Mai 2015
Fara a avea alte amanunte de la Dvs., cred ca trebuie sa cautati in sectiunea "prelucrare", respectiv cred ca activitatea nu este nici "productie" si nici "servicii"
Multumesc de raspuns, da, nu am fost foarte specifica, firma cumpara scaiuri, inele de metal, etc... le taie, le coase si le transforma in curele pe care le vinde mai departe altor firme (inclusiv firmei de unde a achizitionat scaiurile, inelele de metal, etc..) pentru a face parte in final dintr-o gheata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate mobilier la comanda dianap12 dianap12 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sugestii privind organizarea contablitatii unei firme care are urmatoarele activitati: - produce mobilier la comanda, dar ... (vezi toată discuția)
Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)