avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inselatorie
Discuție deschisă în Executare silită

Inselatorie

Buna ziua,
in urma cu 3 luni am cumparat un apartament de la un dezvoltator,persoana fizica,acestuia i-am incrediintat de-a lungul timpului mai multe bunuri castigandu-mi increderea,in urma unei discutii avute cu el despre dorinta mea de a-mi inchide balconul cu tamplarie pvc acesta mi-a sarit in ajutor in sensul ca, mi-a cerut banii pt tamplarie ca executa el lucrarea ,i-am platit 2150 lei,fara acte ,acesta nu a facut nici o lucrare si nici banii nu mii i-a innapoiat ,desi am nenumarate convorbiri telefonice si mesaje in care imi promite ca imi da banii in cel mai scurt timp,dar acest lucru nu s-a intamplat, cum as putea ,legal,sa il oblig sa imi restituie banii? mesajele sunt o dovada? multumesc!
Cel mai recent răspuns: anonim1231 , utilizator 16:20, 19 Mai 2015
Plangere la politie.
Formulati plangere penala ptr.infractiunea de inselaciune prevazuta si pedepsita de art.244 Noul Cod Penal.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil inselaciune yme yme Buna ziua , Am platit 1500 euro sa fac cursuri de design interior on line ,catre un SRL , in urma carora urmeaza sa obtin un \\"Certificat International\\" ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ce pot face sa recuperez bani? popaionela popaionela am fost la sibiu am dat suma de 540 lei sa plec in anglia pe 20 februare 2017 eu sunt tot acasa ma minte zilnic la telefon mia spus ca imi trimite alta oferta ... (vezi toată discuția)
O mica teapa pe olx telefonolx2017 telefonolx2017 Buna ziua. Am cumparat acum cateva zile un telefon de pe olx. In anunt scria ca telefonul e nou, si era pus la categoria noi. Parea o oferta destul de buna ca ... (vezi toată discuția)