avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Daca consult un avocat sunt obligat sa inchei si ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Daca consult un avocat sunt obligat sa inchei si contract de asistenta juridica cu acel avocat?

buna ziua. Daca merg la un cabinet de avocat pentru consultatie juridica tb sa inchei si contract cu acel avocat? Sau doar plaltresc consultatia, primesc factura si chitanta si apoi pot merge in alt loc daca e cazul de proces in problema mea? multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:12, 18 Mai 2015
Puteti merge la orice cabinet pentru consultanta, ceea ce nu va obliga la a incheia un contract.
Doar trebuie sa platiti consultanta.
Toate aceste detalii le veti stabili in mod concret cu avocatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cabinet de avocatură trebuie să aibă un cont bancar? sunt nedumerit pentru că mi s-a solicitat plata prin western union icealinutza icealinutza Am vrut să achit un serviciu prestat către un cabinet de avocatură. Am cerut avocatului titularul contului si IBA-nul pentru a efectua transferul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui avocat ContSters172664 ContSters172664 [b]Pe data de 28 Septembrie2010,am vorbit cu un avocat cu privire la un caz de succesiune si mi-a spus sa vin pe 30 Septembrie 2010,la biroul sau si am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu arhitectul del_gf del_gf Buna ziua, O firma mi-a realizat un proiect pentru constructia unei case. Am primit proiectul prin curier si l-am achitat la primire tot prin curier. Am ... (vezi toată discuția)