avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat auto - este necesara prezenta la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat auto - este necesara prezenta la notar a ambelor parti?

Buna seara,

As vrea sa stiu ca pentru a intocmi un contract de comodat auto este obligatorie prezenta ambilor parti sau este suficienta prezenta la notar a proprietarului autoturismului incredintat acesta dispunand de datele de identificare a persoanei carei incredinteaza autoturismul spre folosinta.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:42, 18 Mai 2015
Orice contract se semneaza de ambele parti, el stipuland drepturi si obligatii care trebuie asumate sub semnatura de ambele parti contractante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat adi76 adi76 Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari.Pot face contract de comodat auto intre mine si cumnata mea,pana perfectam actul de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cum se incheie contractul de comodat? MrFB MrFB Doresc sa fac un SRL in apartament (sediu social) fara punct de lucru.Apartamentul e pe numele bunicii si al mamei.Mama locuieste cu mine,iar bunica e la ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)