avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se incheie contractul de comodat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se incheie contractul de comodat?

Doresc sa fac un SRL in apartament (sediu social) fara punct de lucru.Apartamentul e pe numele bunicii si al mamei.Mama locuieste cu mine,iar bunica e la tara.
Unde gasesc un contract de comodat?Trebuie mers la avocat/notar sau sunt de ajuns semnaturile?Semnaturile trebuiesc date de la ambele persoane?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:52, 31 Iulie 2018
Da,trebuie sa semnează ambele in calitate de proprietar...Si este suficient nu trebuie autentificat.In rest sunt aceleasi clauze ca la un contract de închiriere,decat ca i cu titlu gratuit,adică fara chirie.
Trebuie semnăturile ambilor proprietari.
Contract de comodat gasiti și pe net.
Depinde cum va cer cei de la Registrul Comerțului.
Dacă e necesar sa fie autentic, se încheie numai la notar. Dacă e suficient cu dare de data certa, se poate încheia și la notar si la un avocat.
Nu cer contract autentic cei de la Recom!
Fie apelați la serviciile unui avocat pt a vă întocmi contractul, fie conturați-l dvs, fiind imperios necesar să îl semneze toate părțile.
O mențiune importantă este că se va încheia între proprietar și SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat incheiat de avocat pentru...sediul profesional Irina S. Irina S. Ca sa obtina CIF de la finante, avocatul trebuie sa depuna la dosar pe langa declaratia 070..etc. si un contract de inchiriere/comodat/proprietate. In ... (vezi toată discuția)
Contract comodat Iael Iael Cum capata data certa contractul de comodat , altfel decat prin autentificare la Notar (intrucat nu e obligatorie incheierea in forma autetica )? (vezi toată discuția)
Uzufruct existent si contract comodat firma suciu_diana suciu_diana Buna ziua, o parte a unui imobil, se da in comodat pentru infiintarea unei firme. Pe acel imobil exista drept de uzufruct, al unei alte persoane decat ... (vezi toată discuția)