avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz eliberare adeverinta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz eliberare adeverinta somaj

Sesizarea catre AJOFM, ca urmare a refuzului de eliberare a adeverintei pt somaj, trebuie indreptata catre agentia unde firma a avut punctul de lucru, unde am actuat si eu, sau acolo unde are sediul social.Mentionez ca ,in judetul unde am actuat eu, firma nu mai are punct de lucru si nici sediul social.SUBLINIEZ CA ACESTE MODIFICARI ASUPRA DATELOR FIRMEI, S.AU FACUT DUPA DATA LA CARE EU AM INCETAT RAPORUL DE MUNCA .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:37, 18 Mai 2015
Sesizarea se depune la AJOFM-ul unde fostul angajator are sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj tgmm11 tgmm11 Revin, cu urmatoarea situatie:Desi din data de 6.01.2015, mi s.a incetat contractul prin desfiintarea postului, am aflat acest lucru recent ( nu am semnat nici ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca la incheiere cim Muresan Felicia Muresan Felicia Buna seara!Fratele meu este concediat cf.art.65 alin.1 L.53/2oo3.Deoarece si-a cerut toate drepturile salariale legale la incheierea CIM ,cineva din conducere ... (vezi toată discuția)