avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine poate ridica o sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine poate ridica o sentinta

Buna seara,

Va rog, din suflet sa ma ajutati,
trebuie sa ridic de la jud sect 1 o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, problema este ca acel proces a fost pe numele vechiului proprietar...putem merge noi si ridica acea hotarare pentru a radia procesul din cartea funciara? procesul s-a incheiat acum 8 ani

acces la dosar si posibilitatea de a lua o hotarare judecatoreasca o au numai partile din dosare, personal sau prin reprezentantii lor legali.
chiar daca in momentul in care a fost intentat procesul noi eram proprietarii? si cei care au intentat procesul nu au stiut acest lucru, dand in judecata tot vechii proprietari!
depuneti pe rolul judecatoriei o actiune avand ca obiect rectificarea cartii funciare
si lucrul acesta cum se face mai exact?

dar dc vorbesc cu vechiul proprietar sa ma imputerniceasca sa ridic in locul lui si apoi sa depun eu la cartea funciara?

Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
se scrie... de catre persoanele care au calitate procesuala activa ( personal sau prin reprezentant conventional) si se motiveaza in fapt....si in drept. Consultati un avocat sa va ajute cu redactarea/reprezentarea.

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? atomol atomol In extrasul de carte funciara am o sarcina pe care vreau sa o radiez .Este vorba de o plangere penala urmata de un proces penal care s-a judecat . Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort - certificat de divort andreeatoma24 andreeatoma24 Buna ziua, Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta. Este vorba despre un divort (fratele meu), implicand si un minor. Fosta sotie a intentat actele, ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea sa fie radiat litigiul din cf madalina1205 madalina1205 Buna seara, Am si eu o problema, am avut un proces si pe parcursul lui am pus litigiu in cartea funciara pe cladirea cu care m-am judecat. In urma ... (vezi toată discuția)