In teorie, emisiunea proprie de obligatiuni poate sa fie mai rentabila economic.
Totusi, pe elementele descrise de Dvs. nu se poate preciza un raspuns deoarece la fiecare dintre operatiuni mai exista si:
- alte costuri, neprecizate;
- alte riscuri, neprecizate: garantii imobiliare ?. Banca le cere, obligatiunile pot fi garantate sau negarantate.
Exista deci si alte categorii de costuri/riscuri care pot intra intr-o analiza concreta de caz.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Capital propriu
anca_am
tema licentei mele este " contabilitatea capitalului propriu"
am mai multe probleme....daca ma poate ajuta cineva
in primul rand daca lucreaza cineva ca si ... (vezi toată discuția)
Oug50/2010
corneliandrei
care sunt pasii ce trebuie facuti pentru a actiona in justitie banca la care am contract pentru recalcularea dobanzii? cu ce trebuie sa incep? cat ma poate ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.