buna ziua. as dori sa intreb ce inseamna urmatorul lucru. am revenit din crestere copil si am incheiat cu angajatorul un act aditional la contractul de munca in care se specifica ca incepand cu data respectiva revin din crestere copil pe aceeasi functie si cu acelasi salariu, pe perioada nedeterminata, ca inainte dar postul meu se spune ca sa desfiintat si nu mai apare in organigrama,. eu lucrez deja de 7 luni si mi se spune ca sunt angajata dar fara post si nu inteleg ce inseamna, ce repercursiuni are asupra vechimi sau daca sunt asigurat la casa de sanatate? astept un raspuns. multumesc mult.
Organigrama unei firme este doar reprezentarea vizuala a structurii organizatorice a unei firme, nu structura organizatorica. Poate sa fie actualizata, adica reala sau nu. Organigrama nu este o obligatie juridica, ci un instrument al managementului resurselor umane, care poate exista sau nu.
Cu alte cuvinte, daca aveti un contract de munca, se cheama ca sunteti salariata, vechimea va curge, sunteti asigurata.
Semnarea actului aditional la c.i.m. a fost inutila, obligatia de a va primi la locul de munca incumba din prevederle art.10 alin.8 din Legea nr.202/2002.
multumesc pt raspuns. ma intereseaza mai mult daca exista vreo repercursiune in cazul vechimii sau platii la asigurarile sociale daca am acest statut de angajat fara post.
Reintegrare salariat
acuta
Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)