avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat cu contract de munca dar nu apar in organigrama
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat cu contract de munca dar nu apar in organigrama

buna ziua. as dori sa intreb ce inseamna urmatorul lucru. am revenit din crestere copil si am incheiat cu angajatorul un act aditional la contractul de munca in care se specifica ca incepand cu data respectiva revin din crestere copil pe aceeasi functie si cu acelasi salariu, pe perioada nedeterminata, ca inainte dar postul meu se spune ca sa desfiintat si nu mai apare in organigrama,. eu lucrez deja de 7 luni si mi se spune ca sunt angajata dar fara post si nu inteleg ce inseamna, ce repercursiuni are asupra vechimi sau daca sunt asigurat la casa de sanatate? astept un raspuns. multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 19 Mai 2015
Organigrama unei firme este doar reprezentarea vizuala a structurii organizatorice a unei firme, nu structura organizatorica. Poate sa fie actualizata, adica reala sau nu. Organigrama nu este o obligatie juridica, ci un instrument al managementului resurselor umane, care poate exista sau nu.
Cu alte cuvinte, daca aveti un contract de munca, se cheama ca sunteti salariata, vechimea va curge, sunteti asigurata.
Ar trebui sa existe postul dvs in organigrama.

Semnarea actului aditional la c.i.m. a fost inutila, obligatia de a va primi la locul de munca incumba din prevederle art.10 alin.8 din Legea nr.202/2002.
multumesc
multumesc pt raspuns. ma intereseaza mai mult daca exista vreo repercursiune in cazul vechimii sau platii la asigurarile sociale daca am acest statut de angajat fara post.
Fiti fara grija, nu exista nici o problema in acest sens!

Alte discuții în legătură

Structura functionala (partea de conducere) la o sc miki2_1 miki2_1 Buna, Am ajuns si eu in ultimul an de facultate si am de facut licenta. Problema e ca am gestiunea si contabilitatea capitalurilor proprii la o SC. In planul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi poate modifica contractul de munca cat timp sunt in ccc? LoreG LoreG Momentan sunt in concediu de crestere copil. De curand, am fost chemata la serviciu pentru a fi anuntata ca, in momentul in care revin din concediul de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat acuta acuta Buna ziua.Va prezint urmatorul caz la care va rog sa ma ajutati:Am avut o concediere individuala in anul 2009 si in urma unui recurs datorita unor vicii de ... (vezi toată discuția)