avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice diferenta intre formularul de oferta si centralizator
Discuție deschisă în Achiziţii publice

diferenta intre formularul de oferta si centralizator

in formularul de oferta este precizata o suma, in centralizatorul pe obiective este precizata alta suma, situatie in care oferta este considerata neconforma, nu?
.art. 80 din HG 25/2006 comisia are dreptul de a corecta erorile aritmetice, insa aici nu se aplica, intrucat este vorba de un contract de lucrari, iar diferenta este intre formularul de oferta si centralizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:15, 30 Iunie 2009
Din punctul meu de vedere asa este, aveti dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)
Am doua oferte cu greseli aritmetice, ce fac? ir7arte ir7arte Am doua oferte cu greseli aritmetice, dupa ce le-am corectat cu acordul ofertantilor se schimba clasamentul si castiga cel de pe locul 3 iar cel de pe unu ... (vezi toată discuția)
Corectare erori aritmetice creatza_70 creatza_70 Buna seara! Am intocmit o oferta financiara si mi s-a comunicat de catre AC ca am gresit la calculul devizului oferta. Uitandu-ma acum peste calcule, ... (vezi toată discuția)