avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate intabula un apartament fara unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate intabula un apartament fara unul din proprietari ?

Se poate intabula un apartement fara unul din proprietari ?
SAu se poate vinde fara unul din proprietari ?
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
Drunx, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:41, 3 Iunie 2015
De intabulat se poate intabula, insa de vandut nu, trebuie procura de vanzare.
Nu se poate vinde fara acordul tuturor proprietarilor.
Da va multumesc, mai am o intrebare...
Unul din parinti poate da afara din locuinta?
Gen noi suntem 2 frati si din cate am inteles tatal vrea sa ne dea afara din casa ca nu muncim.. fratele face facultate eu nu pot din motive de sanatate..

Doresc un raspuns in acest sens, desi pe contract sunt trecutii ambii parinti iar unul din ei nu doreste acest lucru celalalt doreste.
este o problema delicata. Dvs nu suneti proprietari si daca nu v a luat in spatiu va poate da afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpăra casa părinților? dacă da, e nevoie și de semnătura fratelui meu? gheorghisan gheorghisan Bună seara , as vrea să cumpăr casa părinților, părinți sunt divorțat. Un din părinți ar ramane in casa cu mn celălalt urmand sa primească ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct viager pentru un fiu radutech radutech Buna ziua, Parintii mei au un apartamaent in proprietate. Mama mea doreste sa imi lase mie jumatatea ei din apartament din timpul vietii. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)