avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Imputernicire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Imputernicire

Salutare
Se poate face o imputernicire semnata si stampilata de catre administratorul firmei catre o persoana care sa aiba grija de buna starea firmei?
Sau o vizita la notar e absolut necesara?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aura112 , utilizator 10:37, 19 Mai 2015
Daca e persoana din firma . de ce nu treci in fisa postului?
Nu este angajat ci o persoana din familie iar eu o sa plec din tara pentru cam 3-4 luni.
Este mult mai bine daca se face la notariat acea imputernicire.
EXista o procura speciala incheiata la notariat.Este nevoie de ea pt ca pot aparea situatii la banci,controale de diverse tipuri,etc cand este nevoie de un reprezentand cu drept legal de decizie,de semnatura,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv 1881115 1881115 Am nevoie de o procura ( o imputernicire) sa pot inainta actele pt infiintarea unei firme . Am inceput sa infiintez impreuna cu un prieten o firma.Asociati ... (vezi toată discuția)
Procura reprezentare banca aur_club aur_club Buna ziua! As dori sa obtin un mode de procura pentru administrarea contului firmei,( retragere numerar, extrase, efectuarea de plati, etc) Multumesc! (vezi toată discuția)
Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)