avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Consignatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consignatie

vreau sa deschid un magazin tip consignatie.la magazine obijnuite stiu cum se procedeaza,insa la acestea tip consignatie nu stiu.de ex.daca aduc marfa din targuri de mana a doua cum bag marfa in mag ?ca factura nu poti lua de la oameni,exista vreun borderou de achizitii? nu stiu sunt blocat.

Alte discuții în legătură

Marfa de afara adrien adrien Ce fel de firma iti poti deschide ca sa poti aduce marfa de afara (de orice fel, ex: ulei,zahar, imbracamninte etc) cum se procedeaza cu facturile? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie gsm mirelhome mirelhome buna ziua am si e o intrebare am un sercice gsm in cadrul caruia am si consignatie cum as putea sa vand si eu telefoane dar nu in regim de consignatie ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mobila cumparata de la particulari din germania Noranona Noranona Am un SRL si aduc mobilier din Germania .Mobila o cumpar direct de la particulari cum o inregistrez.Eu am o chitanta la mana cu nume si adresa dar am nevoie si ... (vezi toată discuția)