Apartamentul pe care il am in proprietate avea doi proprietari, pe mine si sotul meu care a decedat in urma cu 15 ani. nu am deschis succesiunea dupa moartea lui din mai multe motive personale, totusi avem 2 copii, iar acum am vrea sa deschidem succesiunea, singura problema este ca unul dintre copii nu mai este in tara si nu stim nimic de el si refuza tot odata sa ne trimita o imputernicire sa-l putem reprezenta.
Va rog sa ma sfatuiti ce asi putea face si unde m-as putea adresa pentru a putea deschide succesiunea dupa moartea sotului, chiar si in lipsa copilului.
Va multumesc.
daca cunoasteti adresa unde sta fiul dvs, va prezentati la notar si solicitati dezbaterea succesiunii. notarul il va cita pe fiul dvs la adresa indicata. daca nu se va prezenta la termenul respectiv, notarul va va recomanda sa adresati o cerere pt dezbaterea succesiunii , instantei de judecata.
in instanta, procesul se va judeca si in lipsa fiului dvs.
Succesiunea
argoss
dupa moartea bunicilor,sa deschis o taxa de succesiune,tatal meu din diferite motive nu sa prezentat la taxa..mentionez k sa facut taxa in lipsa lui.dar acei ... (vezi toată discuția)