avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model indreptare eroare materiala

Ne-a fost admis recursul si in dispozitivul deciziei este trecut, din greseala probabil, anul 2009 in loc de 2008, desi in cerere am cerut 2008 si in tot cuprinsul deciziei tot 2008 apare. Cum sa fac?!
Cel mai recent răspuns: cher , utilizator 12:50, 30 Iunie 2009
Nimic mai simplu sa adresaati instantei conform art. 281 o cerere de inderptare a erorii materiale in sensul de a se mentiona in dispozitiv anul corect
Multumesc pentru raspuns. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Greseala in raportul de expertiza cadastrala, cerere de indreptare a hotararii respinsa Ulpianus Ulpianus Va expun urmatoarea situatie: partaj succesoral judiciar, doua terenuri in masa succesorala. S-a efectual raportul de expertiza topo-cadastrala, dar unul ... (vezi toată discuția)
Rectificare sentinta civila andreea drugan andreea drugan buna ziua, in iulie 2009,am primit o sentinta definitiva iar in sept.2009 adevenit si irevocabila (cu privire la un imobil) in 2010 in luna august am fost ... (vezi toată discuția)