avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac la investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac la investire cu formula executorie

Am o hotarare a instantei cu investire cu formula executorie, fara cale de atac.
E vorba de un card de credit de acum vreo opt ani.
Ce cale de atac exista?
Cel mai recent răspuns: emilAAA , utilizator 19:04, 19 Mai 2015
Buna ziua,

Nu prea se intelge la ce va referiti, dar daca hotarea e investita cu formula executorie e dinainte de 2013. In acest caz cale ordinara de atac nu mai aveti decat daca cumva in 2 ani dvs nu v-a fost deloc comunicata hotararea.

Poate exista vreo cale extraordinara de atac.. luati legatura cu un avocat sa vedeti daca mai aveti vreo posibilitate.

Succes,
Multumesc Dana,
dar hotararea instantei e in 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin, executoriu soim_laura soim_laura Complet: C 5 minori învestiri cu formula executorie şi ex. Admite cererea formulată de creditoarea BANCA Dispune învestirea cu formulă executorie a ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva si irevocabila a curtii de apel bucuresti 70iana 70iana Buna ziua, Ca fost salariat am castigat un proces cu [editat de admin] (drepturi banesti) la Curtea de Apel Bucuresti prin decizie ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Care este procedura vicar vicar Buna ziua, vreau sa divortez si nu stiu care este procedura. Mentionez ca nu avem copii si nici bunuri comune,in afara de un credit la banca :D pe care il ... (vezi toată discuția)