avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent personal

Buna ziua

Asistentul personal pentru persoana cu handicap, poate avea si alt contract de munca part time la o societate privata? Munca se presteaza dupa programul de 8 ore, stabilit in contractul de asistent personal.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:32, 20 Mai 2015
Buna ziua,
Da, poate. Cumulul de CIM este permis si in cazul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal pt persoana cu handicap cu mai multe cim? ani7375 ani7375 As dori sa stiu daca un asistent personal al persoanei cu handicap, incadrat cu CIM pe durata determinata in cond Legii448/2006 poate avea si alte CIM la alti ... (vezi toată discuția)
Persoana salariata poate fi si insotitor la parintele bolnav? elam elam Buna ziua! Am o salariata incadrata cu cim pe durata determinata, cu un program normal de 8 ore/zi. Dumneai ingrijeste de mama bolnava pt care a obtinut ... (vezi toată discuția)
Contract insotitor persoana cu handicap? Luu Luu Buna ziua. De mai mult de un an de zile am grija de tatal meu care are o boala ce a degenerat in paralizie totala. Incepand cu luna aceasta, va fi trecut ca ... (vezi toată discuția)