avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto de inmatriculare

Am si eu o intrebare, am o masina adusa din germania, inmatriculata in romania in anul 2008 la o valoare foarte mare a taxei de inmatriculare. In 2009 taxa de inmatriculare a devenit taxa de mediu a iesit o diferenta intre cele 2 taxe, intre ce am platit eu in 2008 si ce era atunci in 2009, aceasta diferenta mi-a fost restituita de ministerul finantelor, doar atat, nu am dat statul in judecata sau ceva de genul. Intrebarea mea e masina mea are taxa de inmatriculare platita deoarece intentionez sa o vand si sa stiu daca noul proprietar va platii si el din nou taxa de inmatriculare.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:19, 19 Mai 2015
Este posibil sa aveti taxa platita, insa oricum ar fi trebuie sa solicitati o adeverinta doveditoare de la fisc in vederea inmatricularii, deci ...in momentul eliberarii adeverinteti va veti edifica pe deplin (oricum trebuie sa o solicitati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca la vanzarea autoturismului meu cumparatorul plateste sau nu taxa de mediu ? CatalinCD CatalinCD Buna ziua. In Iulie 2008 tatal meu cumpara un autoturism nou din magazin pe care il inmatriculeaza pe persoana fizica. Dupa decesul sau, eu devin ... (vezi toată discuția)