avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratia de locatari poate da amenzi ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratia de locatari poate da amenzi ?

Doresc sa stiu daca administratia de locatari poate da amenda unui proprietar de apartament daca nu respecta aruncarea corecta a gunoiului la ghena. Respecti, in loc sa arunce gunoiul in ghena de gunoi, il lasa in camera de gunoi pe podea si se fac maldare, dealuri de gunoi.( camerele de gunoi dintre etaje ). Gunoiul care nu se poate arunca in ghena ca e prea mare il lasa in camera de gunoi in loc sa-l duca la punctele de colectare de pe strada.
POATE AMENDA ASA CEVA ADMINISTRATIA DE LOCATARI ?
CONFORM CAREI LEGI SI ARTICOL ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:10, 19 Mai 2015
Nu exista dispozitie in vigoare in temeiul careia administratorul de imobil sa detina autoritatea si competenta sa aplce amenzi locatarilor
Exista asociatii de locatari/proprietari unde comitetul executiv poate decide sa se impuna suplimentar la plata sume locatarilor care nu inteleg sa respecte curatenia in imobil,sume justificate pentru plata prestatiei/efortului suplimentar a femeii de serviciu
Si cum se poate dovedi ca respectivuk a facut acel lucru ? E cuvantul administratiei contra cuvantul locatarului. Numai ca cineva spune ca l-a vazut ? Repectivul raspunde ca nu e adevarat.
Montati camere de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Interfon si camera video la gunoi Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare al cu al carei raspuns sper sa ma puteti ajuta: Vecinii mei de careu, care apartin de o alta asociatie de locatari, au ... (vezi toată discuția)
Vecinii de etaj au decis să înlocuiască ușa de la ghenă cu una termopan cu yală fără să mă consulte, iar acum îmi cer 78 de lei ca să-mi dea cheie. e legal? Roxana Sotarnel Roxana Sotarnel Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament dintr-un bloc in sectorul 3. Vecinii de etaj au luat decizia de a se inlocui usa de la ghena cu una de termopan ... (vezi toată discuția)