avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL cu denumire in engleza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL cu denumire in engleza

Buna ziua!

Pot sa infiintez o SC la reg. Com. din Bucuresti iar denumirea firmei careia vreau sa-i verific disponibilitatea sa fie scrisa in engleza?
Imi permite legea romana?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:06, 20 Mai 2015
Fireste ca legea nu interzice.
Nu puteti folosi doar tremitere la "national"; in rest nu exista interdictii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume societate. mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
2 intrebari scurte dumis dumis Am inteles ca de un an sau doi nu se mai pot infiinta firme al caror nume sa contina cuvinte in engleza. Gen " S.C. Fashion & More S.R.L " si cica trebuie ... (vezi toată discuția)
Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata T.J. T.J. Buna ziua! Tatal meu va iesi in curând la pensie. Incerc sa il ajut cu procurarea documentelor ce atesta vechimea in munca. Avem o singura firma de care nu ... (vezi toată discuția)