avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pot cumpara o casa parter+pod transformat in mansarda ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pot cumpara o casa parter+pod transformat in mansarda dar care nu are mansarda intabulata?

Proprietarul are in cartea funciara doar parterul iar podul cu destinatia schimbata in spatiu de locuit nu este in CF. As dori sa fac un credit cu prima casa, iar la prima banca la care am prezentat problema a spus ca nu se poate...
Mentionez k proprietaru a achizitionat locuinta prin licitatie in aceeasi stare: cu acte doar pe parter.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:00, 20 Mai 2015
Puteti, dar:
- nu cu bani de la banci;
- daca actualul proprietar face diligentele pt. a intra in legalitate, adica: sau scoate o autorizatie de constructie pt. modificarile din pod sau introduce o actiune de accesiune imobiliara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente fond intre carte funciara si realitate adrianteodor26 adrianteodor26 Buna ziua, Vreau sa achizitionez o casa in Bucuresti. Proiectul a fost unul de consolidare, iar pe cartea funciara apare in prezent Parter+Pod. Fizic, ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial in locuinta crissfdc crissfdc Buna, Am vazut in legea 230/2007 ca citez \"Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de ... (vezi toată discuția)