avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Amnistie fiscala 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Amnistie fiscala 2015

Buna ziua tuturor,
Am o mica nelamurire cu amnisitia fiscala pe care alesii nostri vor sa o puna in aplicare pentru cei cu datorii catre stat. Chiar pe acest site a fost publicat un articol despre aceasta amnistie.
As vrea sa stiu daca cineva dintre dvs cunoaste mai multe despre acest subiect, si daca este necesar un proces sau nu cu ANAF-ul pentru a beneficia de stergerea datoriilor catre stat.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carpro , utilizator 17:38, 20 Mai 2015
amnistia va fi pentru TOATA lumea si se refera EXCLUSIV la reconsiderarea activitatilor.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
carpro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala mame jack_alx jack_alx Am beneficiat de indemnizatia de crestere al copilului iar in acelasi timp am realizat venituri suplimentare din activitatea de agent de asigurare, venituri in ... (vezi toată discuția)
Cass lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au ... (vezi toată discuția)
Societate din uk ma da in judecata Giorgiana1986 Giorgiana1986 buna tuturor, in urma unei situatii pe care nu am mai intalnit-o pana acum,am nevoie de un mic ajutor din partea dvs, in luna martie am aplicat pe ejobs la ... (vezi toată discuția)