avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata

Buna ziua, asa dori sa va intreb cand ar trebui sa vina acasa un condamnat, daca a fost incarcerat in octombrie 2012 cu o pedeapsa de 5 an si 6 luni si nu i s a schimbata regimul pana acum? cand ar trebui sa fie eliberat?

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Dosar penal deschis retroactiv dupa eliberarea conditionata din penitenciar lilly333 lilly333 Buna ziua, am si eu o intrebare dar intai vreau sa dau niste detalii despre contextul situatiei. Un prieten a avut o sentinta la inchisoare cu executare pe o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. are ... KvasMaria KvasMaria Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. Are pana acum 6 luni facute, munceste de 4 luni si este in regim semideschis. Intrebarea este cat ... (vezi toată discuția)