avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Anulate cod TVA din oficiu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Anulate cod TVA din oficiu

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie in care va rog sa ma lamuriti si pe mine:

Unui platitor de tva i s-a anulat codul de TVA din oficiu incepand cu 01.05.2015 intrucat a depus pe zero deconturile pe 6 luni consecutive. In aceasta situatie, clientul NU mai vrea se reinregistreze ca platitor de tva in perioada urmatoare.

Ce declaratii trebuie sa depuna pentru a figura NEplatitor de tva?

Multumesc!


Alte discuții în legătură

Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)
Factura persoana impozabila ce are codul de tva anulat din oficiu Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am o nelamurire I]in cazul unei firme careia din 1 februarie 2014 i-a fost anulat din oficiu codul de inregistrare in scopuri de TVA pentru motivul ca doua ... (vezi toată discuția)