avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executor judecatoresc fara a fi citat vreodata in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executor judecatoresc fara a fi citat vreodata in instanta

Buna. Sper sa ma puteti ajuta, drept ptr care va multumesc anticipat. Aveam o datorie la orange care a fost preluata de EOS. Mentionez ca datoria e de prin 2008, ultima plata fiind facuta prin 2009. Am fost stresat cu telefoane ani la rand de acesti camatari... De vreo 2 luni a inceput sa umble la adresa parintilor mei un asa zis executor judetoresc desi le-am zis la telefon de nenumarate ori ca nu mai locuiesc acolo. Intrebarea mea este ce drept are acest asa zis executor judecatoresc sa ii deranjeze incontinuu pe ai mei? Daca este posibil sa existe un executor judecatoresc fara ca eu sa fiu citat vreodata in instanta? Ce pot face in situatia asta? Multumesc mult si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:51, 2 Iunie 2015
Sa faceti plangere penala pe numele lui pentru hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonie mobila si firma recuperare dandandandandan dandandandandan Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la Eos KSI prin care ma instiinteaza ca as avea de platiti o suma ce rezulta din neindeplinirea obligatiilor ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mimibuzea mimibuzea buna ziua stimati prieteni,sunt tare speriata de urmatoarea problema;in anul 2006 am facut un credit la bcr pe care timp de un an de zile am fost cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Datorie furnizor telefonie best4ady best4ady Am avut un abonament la Orange semnat in 2006 iar prin 2007 sau 2008 am ramas in urma cu plata si nu am mai platit suma de 150 ron. In acesti ani tot am primit ... (vezi toată discuția)