avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL

Buna ziua! Sunt incepator in ale contabilitatii si va rog sa-mi raspundeti la niste intrebari. Firma este un SRL cu domeniu de activitate comert cu amanuntul si prestari servicii. Mentionez si ca firma nu a avut pana luna asta angajati. Acum are doi.
- ce declaratii se depun si cand

Alte discuții în legătură

Care este procedura de inchidere a unui srl? hogye lavinia hogye lavinia Care este procedura de inchidere a unui SRL infiintat in luna martie 2023 care nu a avut activitate ? Mentionez ca nu s-a depus nici o declaratie si nu este ... (vezi toată discuția)
Inactivitate srl paul309 paul309 Buna ziua! In data de 21.09.2018 am infiintat o firma SRL, care pana acum n-a avut niciun fel de activitate, n-am declarat punctul de lucru si am depus ... (vezi toată discuția)
Contract contabil akyla akyla Buna ziua, Doresc sa imi deschid un SRL-D si sa ma inscriu in Registrul operatorilor intracomunitari(mi se cere VAT nr la o inregistrare pe un site unde voi ... (vezi toată discuția)