avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de pensie de invaliditate

Am nevoie de un mic ajutor in legatura cu deciazia de pensie de invaliditate a sotului meu.In septembrie 2014 la comisia de expertiza s-a schimbat gradul de pensionare.Problema e ca desi suntem in luna mai 2015,nu venit decizia de la Bucuresti si nu stiu ce trebuie sa fac,trebuie sa depunem noi ceva?Stiu ca in mod normal deciziile se solutioneaza in 45 zile.Eventual daca ma puteti indruma unde sa ma interesez de situatia dosarului,sau daca trebuie sa mai astept.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 21 Mai 2015
Interesati-va la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Lya50 Lya50 Am avut pensie de boala 8 ani pentru boala psihica(depresii repetate)Am depus dosarul din nou pentru pensia de boala..dupa un an de cand mi.a taiato la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala fiind încadrată cu gradul 3 de invaliditate din mai 2022.Cand am fost la revizuire am fost ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale gutica gutica am sotul de 3 ani fara servici , are 55 de ani si va intreb in afara faptului ca figureaza coasigurat la mine eu mai beneficiez si de alte facilitati fiscale ... (vezi toată discuția)