avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii la banca inainte de casatorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii la banca inainte de casatorie

salut...sotia mea are un imprumut in banca si o descoperire de card facute de dinainte sa o cunosc eu si nu si le-a platit.Eu am aflat de aceste imprumuturi dupa vreun an jumate dupa ce ne-am casatorit cand am primit un plic de la banca.As vrea sa stiu daca ma afecteaza pe mine in cazul in care ne-am facut casa pe pamantul dat de la primarie,daca banca poate confisca bunurile mele.mentionez ca, casa este trecuta pe numele meu si sotia nu are imputernicire
Cel mai recent răspuns: AlinMK , utilizator 11:58, 23 Mai 2015
Daca aveti bunuri impreuna banca poate cere partajul pentru datoria sotiei.
Nu va poate executa pe dvs. dar in caz de proces veti fi citat.
pe numele ei nu este nimic,nici macar nu este imputernicita la actele casei adica nu are niciun drept ,terenul este dat de la primarie si cred ca,casa nu se poate vinde fara teren .Ce anume pot face sa scap de chestia asta cu banca ca nu imi convine sa dau niste bani pe care nu i-am vazut ...adica banca sa ii ia ce este al ei si nu al meu ca in acel moment nici nu ne cunosteam cand a facut imprumutul...casa inca este in constructii si nu avem mutatia acolo,ea are adresa din buletin de la parintii ei iar eu de la parintii mei
astept raspunsul dumneavoastra
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
AlinMK, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj datorii comune mancipri mancipri in timpul casatoriei , pe numele sotului s-au facut 2 imprumuturi la banci plus un descoperit de cont . pentru primul imprumut sotia semneaza ca a luat la ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot platii bancile FLORIN6284 FLORIN6284 Am doua imprumuturi la banci unul la banca [BANCA1] cu o rata de 288 ce merge in scadere (scade pe fiecare luna cu 0.50 bani ) si unul la banca [BANCA2] cu o ... (vezi toată discuția)
Divort , partaj . OldOne OldOne Buna ziua , ma poate ajuta cineva cu informatii , In caz de divort ce intra la partaj sau in functie de ce se face ? Sau as putea intra in detalii sa stiu si ... (vezi toată discuția)