avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate PFA

Buna seara,
Am deschis in mai 2014 un PFA pe numele meu pentru activitati recreative paintboll, PFA neplatitor de TVA, in luna august 2014 am plecat in Franta si m-am intors in aprilie 2015. Inainte de a pleca am achizitionat de la Dedeman in baza a 5 facturi materiale pentru amenajarea spatiului. Cand am deschis PFA am dat declaratia 220 cu un venit estimat de 100 lei, dar PFA nu a desfasurat nici o activitate pana in prezent .
Intrebarea mea este daca in "Registrul de incasari si plati" inregistrez cele 5 facturi la plati la plati si in declaratia 200 la cheltueli deductibile trec suma aferenta celor 5 facturi si aceasta declaratie se complecteaza cu pixul ca nu am gasit un formular pdf editabil .
Daca gresesc va rog sa ma indrumati cum se procedeaza.
Va multumesc anticipat ,
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:50, 29 Mai 2015
deduceti daca o sa realizati venituri in curand...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 200 rsvti i0n i0n va salut, in afara normei intregi pe care o am la un loc de munca, desfasor o activitate independenta, si anume aceea de RSVTI - responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - contract nou - venit mai mare adina.s adina.s Buna ziua, Detin un PFA in domeniul IT si la infiintare am ales varianta norma fixa de venit, insa aceasta norma s-a modificat (s-a triplat) in decembrie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru functionarea unui pfa :d zorpika zorpika Hey, am resusit sa imi deschid un PFA si am nevoie de ajutorul vostru. :) Cine stie ce am nevoie mai departe , gen : chitantier , registru , stampila etc.? ... (vezi toată discuția)