avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare impozit cladiri prin Adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare impozit cladiri prin Adjudecare

Am cumparat un imobil la licitatie si achitat impozitul pe cladire datorat de fostii proprietari pt. a-l putea intabula....

Intrebare: Se pot recupera acesti bani ? Daca da, care ar fi calea.... Ma simt nedreptatit sa platesc un impozit ce nu-mi apartine...
Cel mai recent răspuns: romanasul , utilizator 21:06, 7 Iunie 2015
Este mai usor de evacuat fostul proprietar cand este intabulat pe numele tau !
Deci se pare ca nu exista o alta cale legala de a-mi recupera impozitul... ?
va puteati judeca cu cei de la cadastru si l-ati fi intabulat oricum.
Acum ca l-ati platit, cai legale aveti, dar daca nu-l mai gasiti pe proprietar si nu mai are nimic in Romania, ce si de la cine vreti sa recuperati ?
Fiind sub presiunea timpului, am gresit cand am platit la taxe si impozite ! Binenteles, asta nu este o scuza pentru o lege prost intocmita.
Impozitul nu era al meu, trebuiau sa mi-l intabuleze si sa se indrepte apoi impotriva fostului proprietar....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecare laurentiu123456 laurentiu123456 Buna ziua , Am cumparat un imobil executat prin licitatie publica , am platit pretul integral ,mi sa eliberat cat si actul de adjudecare de catre BEJ ,iar ... (vezi toată discuția)
Apartament executat - plata impozit la intabulare dtztz dtztz Buna seara. Am dobandit un apartament la licitatie. In Actul de Adjudecare la un paragraf scrie \\" Prezentul act constituie [b]act de proprietate pt ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)