Buna ziua!
Intrebarea mea este, daca numarul zilelor de concediu de odihna cuvenite intr-un an calendaristic (21 zile) scade in cazul in care salariatul a fost pe o perioada mai lunga (2-3 luni) in concediu medical. Am auzit ca numarul zilelor de concediu odihna cuvenite se calculeaza raportat la timpul in care salariatul a lucrat efectiv, dar nu gasesc o lege care sa precizeze acest lucru.
Situatia concreta pe care o avem este ca un angajat, care are dreptul la 21 zile de concediu odihna (stabilit prin CIM) a fost 4 luni (ianuarie-aprilie 2009) in concediu de boala, si acum nu mai stiu daca are dreptul la 21 zile CO, sau 14 (21/12 luni =1.75zile pe luna *8 luni, adica perioada efectiv lucrata = 14 )
1. Din Codul muncii:
Art. 140. (2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil, este prevazuta in contractul individual de munca si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.
2. Asa cum ati calculat si dvs., i se cuvin numai 14 zile lucratoare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Concediu de odihna
iban
cum se procedeaza pentru calculul zilelor de concediu de odihna anual, atunci cand un salariat a avut mai mult de 30 de zile concediu medical pentru anul in ... (vezi toată discuția)