avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociati in II, neintelegeri
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociati in II, neintelegeri

Buna in luna octombrie 2014 am deschis impreuna cu o colega o florarie atribuind pentru fiecare 50%-50% cota parte. Pe una dintre noi am deschis II iar pe cealalta am angajat cu carte de munca, intre noi am redactat un contract de asociere cu punctele importante pentru noi contract in douaexemplare semnat de amandoua persoane si stampilata de II. Cu trecerea lunilor s-au acumulat datorii la stat si la furnizori ,iar cand am ajuns pe punctul de a se rezilia contractul de inchiriere a punctului de lucru,pe numele cui s-a infiintat II am luat atitudine si am spus clar ca nu mai putem face impreuna afacerea deoarece colega lua banii din incasari pentru acasa si nu ramanea pentru platile magazinului. S-a infuriat ca vreau sa o dau afara etc. punanduse in postura de angajata si amenintandu-ma cerand salariile si banii pentru concediu de odihna plus suma cu care a intrat in II. Va rog sa ma ajutati cu informatii ce pot face in acest sens II ramanand cu datorii de 9500 ron care trebuies achitate ,si sa i mai platesc si ei salarii?#-o

Alte discuții în legătură

Drepturi administrator Grigorio Grigorio Salutare, Acum 7 ani am deschis, impreuna cu un asociat, un internet cafe. Cotele fiecaruia au fost 50-50. In ultima perioada afacerea nu a mai functionat, ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament cu datorii la intretinere silviu_ggs silviu_ggs Sotia mea a mostenit impreuna cu fratele ei ,o garsoniera de la mama lor. In garsoniera a locuit intotdeauna numai fratele sotiei . Acesta nu a platit ... (vezi toată discuția)
Executare belvedere belvedere buna ziua Santem 2 actionari la o firma cu procente egale 50 cu 50.De administrarea firmei s-a ocupat colegul meu.Sotia lui fiind si contabila firmei. In ... (vezi toată discuția)