avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drepturi administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drepturi administrator

Salutare,

Acum 7 ani am deschis, impreuna cu un asociat, un internet cafe. Cotele fiecaruia au fost 50-50. In ultima perioada afacerea nu a mai functionat, s-au acumulat datorii, partenerul meu nu mai este implicat direct in afacere(practic el exista doar in acte) si am urmatoarea intrebare:
- tinand cont ca amandoi suntem administratori cu functii depline si drept individual de semnatura, am nevoie de acordul lui pentru a vinde o parte din active(calculatoarele) catre o alta societate?
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Grigorio, utilizator
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 23:32, 20 Decembrie 2010
Nu ai nevoie de acordul lui. Poti fi insa tras la raspundere de celalalt daca se dovedeste ca ai facut fraude, ilegalitati sau altele asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot opta moștenitorii, când se dezbate succesiunea, asupra cotelor sau sunt obligați să primească exact cât li se cuvine? negut negut La succesiunea dupa un parinte fara sotie 2 frati pot sa opteze de comun acord asupra procentelor sau sunt obligati sa primeasca 50 %? de ex. pot primi 20 % ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale alexarpad2003 alexarpad2003 Eu cu partenerul meu vreau sa deschidem o mica afacere pentru inceput. Vrem sa facem o firma cat mai mica dar sa avem drepturi legale amandoi ( 50 % - 50 % ) . ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pe internet naioro naioro Buna ziua. As dori sa infiintez o firma din 2 persoane total. Eu sunt student iar cealalta persoana nu e. Nu suntem din acelasi oras. Firma isi va desfasura ... (vezi toată discuția)